Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735842552

Copa 735842552 Información oficial sobre el partido 735842552 en Hattrick

05.06.2024 12:25:00

ASP Froutopia Alineación oficial del equipo 'ASP Froutopia' en el partido 6 - 7 ASAKUSA Alineación oficial del equipo 'ASAKUSA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ASP Froutopia Alineación oficial del equipo 'ASP Froutopia' en el partido 3 - 0 ASAKUSA Alineación oficial del equipo 'ASAKUSA' en el partido
Tiene bastante suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASP Froutopia

Goles Goles

  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Corria el minut 80 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alexander Strekalin, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Froutopia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Artem Elovikov en un 1 contra 1 amb el porter Alexander Gretsov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Samat Danekenov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Froutopia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 48 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Maksimbek Kazhenbaev ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Talapbek Kismetov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Maksimbek Kazhenbaev gairebé va marcar per a Froutopia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Froutopia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Imanali Galymov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alexander Gretsov.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Froutopia va estar a punt de posar-se per davant al minut 93 però Serikbolsyn Duysen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 99 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maksimbek Kazhenbaev va estar a punt d'acabar en gol al minut 99, però el porter visitant Alexander Gretsov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Imanali Galymov de Froutopia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alexander Gretsov en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Maksimbek Kazhenbaev va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Samat Danekenov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Froutopia.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Alexander Strekalin de Froutopia va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Artem Elovikov de Froutopia va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 5 al marcador.
  • 057 Minuto 131 (Penalti marcado (nervioso)): A en Talapbek Kismetov de Froutopia li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Alexander Gretsov posant el 6 - 5 a l'electrònic.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Froutopia Serikbolsyn Duysen va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

ASAKUSA

Goles Goles

  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de ASAKUSA va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Muhit Otarbayev, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Koysyn Egemberdi al minut 37 semblava entrar, però Zhanat Alimkhanov va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Koysyn Egemberdi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de ASAKUSA Mardali Dzhandarbekov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Zhanat Alimkhanov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de ASAKUSA, Muhit Otarbayev, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de ASAKUSA Sakysh Zarembov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Zhanat Alimkhanov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Koysyn Egemberdi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a ASAKUSA.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Zhumagali Asylbekov de ASAKUSA anava molt fort i col·locat però Zhanat Alimkhanov no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Alexander Gretsov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a ASAKUSA.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Meirzhan Jussupov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 7 per a ASAKUSA.