Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735839310

Copa 735839310 Información oficial sobre el partido 735839310 en Hattrick

05.06.2024 10:30:00

FC Sunnehalde Alineación oficial del equipo 'FC Sunnehalde' en el partido 4 - 2 TCT Märstetten Alineación oficial del equipo 'TCT Märstetten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Sunnehalde Alineación oficial del equipo 'FC Sunnehalde' en el partido 8 - 0 TCT Märstetten Alineación oficial del equipo 'TCT Märstetten' en el partido
Es un cenizo 7.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sunnehalde

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sunnehalde va ser Winston Niles.
  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Rubén Coronel va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sunnehalde, Jacob Vogel, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Andrea Croce va donar a Sunnehalde un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Sunnehalde va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Armand Höretzeder va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 20 quan Nicola Bogo de Sunnehalde gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nicola Bogo de Sunnehalde va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Francisco de Lima. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Andrea Croce per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rudolf Neubauer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacob Vogel de Sunnehalde la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TCT Märstetten

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Märstetten va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Laze Besovski va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Bort Tielemans va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Laze Besovski la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Märstetten havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Michal Bebej va fer una jugada per la banda esquerra, però Ugo Contessa va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Laze Besovski va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ugo Contessa no es va rendir i va fer unes grans aturades.