Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735837239

Copa 735837239 Información oficial sobre el partido 735837239 en Hattrick

05.06.2024 10:30:00

Pike-Hunter Alineación oficial del equipo 'Pike-Hunter' en el partido 0 - 3 F.C. Salentini Alineación oficial del equipo 'F.C. Salentini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pike-Hunter Alineación oficial del equipo 'Pike-Hunter' en el partido 0 - 5 F.C. Salentini Alineación oficial del equipo 'F.C. Salentini' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pike-Hunter

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matteo Panzacchi de Pike-Hunter es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

F.C. Salentini

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alberto Cannelli es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, Salentini va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Andoni Zepeda, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Yann Blaiotta va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Salentini que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Yann Blaiotta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Andoni Zepeda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Knauer de Salentini va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.