Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735832068

Copa 735832068 Información oficial sobre el partido 735832068 en Hattrick

05.06.2024 10:00:00

Barabulele Alineación oficial del equipo 'Barabulele' en el partido 6 - 7 FC Dinamo Bucureshti Alineación oficial del equipo 'FC Dinamo Bucureshti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Barabulele Alineación oficial del equipo 'Barabulele' en el partido 5 - 4 FC Dinamo Bucureshti Alineación oficial del equipo 'FC Dinamo Bucureshti' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,2 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barabulele

Goles Goles

  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): Barabulele va agafar avantatge al minut 38 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Otto Auersmacher fent així el 1 - 0.
  • 100 Minuto 67 (Gol de falta): Otto Auersmacher va reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 4 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 67.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): En Óscar Lozano entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Barabulele, un peu providencial d'en Sasha Burg va situar el 3-4 al panell digital.
  • 110 Minuto 76 (Gol de falta): Al minut 76, Barabulele van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Otto Auersmacher va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 4 - 4.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats van embogir quan en Friedrich Koller va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de Barabulele.
  • 122 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Barabulele prenia la batuta de l'encontre al minut 100, quan en Christian Gabriel Forcada va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 6 - 5 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Petja Pekkarinen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Barabulele.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Anders Claesson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Barabulele per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 42, quan Petja Pekkarinen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paolo Bongermino de Barabulele va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sasha Burg de Barabulele amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paolo Bongermino va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Barabulele va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Máté Antal de Barabulele va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Dinamo Bucureshti

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 41 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Gazi Yarcı de FCDB marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hinz Baldauf que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a FCDB.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al 48 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a FCDB augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Emilian Voica es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Gazi Yarcı va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 160 Minuto 90 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Magnus Bowles va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 90: 5 - 5.
  • 162 Minuto 114 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Magnus Bowles per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 6 - 6.
  • 172 Minuto 115 (Gol por la izquierda): Passats 115 minuts de partit, FCDB es va posar per davant amb un 6 - 7 quan Emilian Voica es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): FCDB van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Magnus Bowles des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hinz Baldauf de FCDB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.