Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735831889

Copa 735831889 Información oficial sobre el partido 735831889 en Hattrick

05.06.2024 10:00:00

Strange Creatures 2 Alineación oficial del equipo 'Strange Creatures 2' en el partido 1 - 0 FC Bega Timisoara Alineación oficial del equipo 'FC Bega Timisoara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Strange Creatures 2 Alineación oficial del equipo 'Strange Creatures 2' en el partido 1 - 2 FC Bega Timisoara Alineación oficial del equipo 'FC Bega Timisoara' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,9 % 73,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Strange Creatures 2

Goles Goles

  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 89 gràcies a la jugada de Jocelyn Canac, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Frédérick Hillairet va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Leonardo Barbera va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rinos Sotos va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Frédérick Hillairet va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Angelo Iezzo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vittorio Agiato de Creatures es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Bega Timisoara

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Timisoara que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jochim Steckeln, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Timisoara va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Augenis Vincelis va quedar-se sol davant el porter Dag Smith, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Timisoara va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dag Smith va desviar el xut final de Jochim Steckeln després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Simone Aschieris quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 209 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Bernhard Picard va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Abdul Lamit bin Hj Najib va xutar a fora.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Martin Lerf va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 68, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dag Smith va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jochim Steckeln de Timisoara va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.