Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735831795

Copa 735831795 Información oficial sobre el partido 735831795 en Hattrick

05.06.2024 10:00:00

FC Fulgerul Alineación oficial del equipo 'FC Fulgerul' en el partido 5 - 4 Crooks FC Alineación oficial del equipo 'Crooks FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Fulgerul Alineación oficial del equipo 'FC Fulgerul' en el partido 2 - 1 Crooks FC Alineación oficial del equipo 'Crooks FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,1 % 17,4 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fulgerul

Goles Goles

  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, Fulgerul aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Valentin Boerescu va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Norbert Zoltán quasi marca en una jugada assajada de córner que Adão Serrote havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adão Serrote de Fulgerul la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): César Augusto Ibarra va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Mihai Jecu de Fulgerul va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Çağlar Sözen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Fulgerul.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Fulgerul, Valentin Boerescu, col·locà la pilota just a les mans d'en Jakob Lilholt. El marcador: 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Eckfried Froböse va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.

Crooks FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): En Eduard Bernad va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Peter Theuri, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Crooks van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Eduard Bernad va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 105, quan en Cédric Mourier va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Peter Theuri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Crooks, Alexandru Mitrea, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Crooks Jakob Lilholt no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Zdislav Šlégl es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Maik Kranzl de Crooks anava molt fort i col·locat però Zdislav Šlégl no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Arne Tennøe de Crooks, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Zdislav Šlégl en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Crooks Joel Thomas, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Zdislav Šlégl. El marcador continuava 5 - 4.