Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735831492

Copa 735831492 Información oficial sobre el partido 735831492 en Hattrick

05.06.2024 10:00:00

Biruinta Negresti Alineación oficial del equipo 'Biruinta Negresti' en el partido 8 - 7 Fotbal Club Viitorul Alineación oficial del equipo 'Fotbal Club Viitorul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Biruinta Negresti Alineación oficial del equipo 'Biruinta Negresti' en el partido 2 - 2 Fotbal Club Viitorul Alineación oficial del equipo 'Fotbal Club Viitorul' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,1 % 29,5 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biruinta Negresti

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Vilmos Kurtics va donar a Biruinta un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Biruinta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vilmos Kurtics va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 18 en Paul Ploscariu ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Cristian Tătar el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Răzvan Marin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Biruinta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Vilmos Kurtics, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Severijn van Soldt quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Biruinta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Maurycy Staniec va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 54 quan Antti Ruuhimäki de Biruinta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Erik Renaux de Biruinta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Răzvan Marin de Biruinta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Biruinta Maurycy Staniec no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Javier Edmundo Agesilao es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Erik Renaux de Biruinta, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Javier Edmundo Agesilao en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Antti Ruuhimäki va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Alexandru Florea de Biruinta va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Biruinta Severijn van Soldt no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Javier Edmundo Agesilao es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Nedo Mariancini anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a Biruinta.

Fotbal Club Viitorul

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Pedro Mingo López de FcViitorul després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Ljubo Petrica va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ciro Duranti va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Artur Veloso des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Szalárd Kámán va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Al minut 98 de partit, Pedro Mingo López quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Ionel Lovin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 103, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ciro Duranti va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ziauddin Bino de FcViitorul va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kenny Thinggaard.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Ljubo Petrica va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de FcViitorul a la tanda de penals: 3 - 3!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de FcViitorul, Ionel Lovin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Pedro Mingo López anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a FcViitorul.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Szalárd Kámán anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a FcViitorul.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Artur Veloso de FcViitorul va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 7 - 7.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de FcViitorul, Kenny Thinggaard, col·locà la pilota just a les mans d'en Ciro Duranti. El marcador: 8 - 7.