Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735830607

Copa 735830607 Información oficial sobre el partido 735830607 en Hattrick

05.06.2024 10:00:00

Alandala Alineación oficial del equipo 'Alandala' en el partido 1 - 2 FCM Foresta Falticeni Alineación oficial del equipo 'FCM Foresta Falticeni' en el partido
0 / 0 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 6
0 / 0 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 0 / 1
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 2 / 3
0 / 0 Evento x07Goles / Ocasiones tiro lejano 1 / 2
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
58 % Posesión 45' 42 %
59 % Posesión 90' 41 %
Normal Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 19Nivel de táctica: 19
Alandala Alineación oficial del equipo 'Alandala' en el partido 1 - 2 FCM Foresta Falticeni Alineación oficial del equipo 'FCM Foresta Falticeni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alandala Alineación oficial del equipo 'Alandala' en el partido 1 - 0 FCM Foresta Falticeni Alineación oficial del equipo 'FCM Foresta Falticeni' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alandala

FCM Foresta Falticeni

Goles Goles

  • 109 Minuto 11 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Clint Wouwermans després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Alandala Per Carlsson, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 187 Minuto 12 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Foresta va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Clint Wouwermans en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 1.
  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Foresta va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Cristoforo Ongaro va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 10 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Foresta va deixar en bona posició a en Cristoforo Ongaro per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Willi Rammersdorfer va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Walter Denifl aquest no va estar a l'altura.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Foresta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Emilian Patriche, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Wilhelm Hillerup s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.