Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735828971

Copa 735828971 Información oficial sobre el partido 735828971 en Hattrick

05.06.2024 10:15:00

FC Eivissa Royal Alineación oficial del equipo 'FC Eivissa Royal' en el partido 1 - 4 F.C.Olimpic Sport Alineación oficial del equipo 'F.C.Olimpic Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Eivissa Royal Alineación oficial del equipo 'FC Eivissa Royal' en el partido 2 - 4 F.C.Olimpic Sport Alineación oficial del equipo 'F.C.Olimpic Sport' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Eivissa Royal

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Liviu Cociobea de Eivissa va aconseguir igualar el partit al minut 33, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Mihai Aron va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dănuţ Stafie! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Eivissa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mihai Aron en un 1 contra 1 amb el porter Effi Bismuth, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Liviu Cociobea va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Eivissa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cosmin Atanase de Eivissa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrian Spârleanu de Eivissa es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.

F.C.Olimpic Sport

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a F.C.Olimpic prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Michael Roth.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 85, quan Arold Henrard va posar els visitants F.C.Olimpic per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Michael Roth va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al 90 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a F.C.Olimpic augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Arold Henrard es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Márkó Kasza es va comportar com un juvenil al minut 80 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Gian Luca Zanini, el jugador de F.C.Olimpic va ser expulsat al minut 17.