Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735827263

Copa 735827263 Información oficial sobre el partido 735827263 en Hattrick

05.06.2024 10:00:00

Club of Serbian-Greek Friendship: Tamo daleko Alineación oficial del equipo 'Club of Serbian-Greek Friendship: Tamo daleko' en el partido 1 - 2 AXAIKH Alineación oficial del equipo 'AXAIKH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club of Serbian-Greek Friendship: Tamo daleko Alineación oficial del equipo 'Club of Serbian-Greek Friendship: Tamo daleko' en el partido 0 - 2 AXAIKH Alineación oficial del equipo 'AXAIKH' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club of Serbian-Greek Friendship: Tamo daleko

Goles Goles

  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Nikos Mpampoulas va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SGF, Dorotheos Soukis, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Triantafillos Dendrinos tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 214 Minuto 80 (Ocasión de penalti): SGF tenia un penal al seu favor al minut 80, però el porter va aturar el xut de Triantafillos Dendrinos amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Daniel Timmermann, t'estimo!!!''

AXAIKH

Goles Goles

  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): AXAIKH agafava avantatge al minut 55 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Yiorgos Kiprakis amb mestria.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Nguyễn Bảo Sơn va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 79, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del AXAIKH, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Vaggos Charoupas quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Vissarion Mavrofridis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kirilos Miliosis després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hugo Neves va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Hugo Neves, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rafael Mingo García no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.