Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735825613

Copa 735825613 Información oficial sobre el partido 735825613 en Hattrick

05.06.2024 10:00:00

Vonsi TC Alineación oficial del equipo 'Vonsi TC' en el partido 7 - 6 Throwing Club Alineación oficial del equipo 'Throwing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vonsi TC Alineación oficial del equipo 'Vonsi TC' en el partido 2 - 1 Throwing Club Alineación oficial del equipo 'Throwing Club' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,1 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vonsi TC

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en János Sipos ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Vonsi es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Gábor Gunyhó va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Vonsi prenia la batuta de l'encontre al minut 101, quan en Márton Gerencsér va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Márk Szudár de Vonsi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Moritz Kreyenbrück per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però István Czipauer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Al minut 83, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moritz Kreyenbrück de Vonsi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zoltán Fábián de Vonsi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Vonsi Attila Gulyás, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de István Czipauer. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Vonsi, Márk Szudár, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Moritz Kreyenbrück de Vonsi va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Vonsi Tamás Musulin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. István Czipauer es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Gábor Gunyhó anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Vonsi.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): József Rajos, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, István Czipauer va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Vonsi i 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Márton Gerencsér va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.

Throwing Club

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Un mica després, Károly Szentpáli de Throwing va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador visitant József Karinthy va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 79 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 112 (Gol por el centro): Al minut 112 en Egon Sofhauser va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en József Karinthy, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ivan Kapov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 110 (Ocasión evento especial córner peinado): Zétény Györkös hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ivan Kapov havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Zoltán Gyaraki de Throwing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Zétény Györkös va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Throwing, Zoltán Gyaraki, col·locà la pilota just a les mans d'en László Korán. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Ottó Palágyi de Throwing, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival László Korán en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador József Karinthy de Throwing va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): En Egon Sofhauser no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter László Korán encara el va fer més i el marcador va situar-se 6 - 6 per a Throwing.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Endre Bogdán va xutar fora per a Throwing, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Ivan Kapov de Throwing va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 6.