Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735822541

Copa 735822541 Información oficial sobre el partido 735822541 en Hattrick

05.06.2024 09:30:00

VFB St.Veit Alineación oficial del equipo 'VFB St.Veit' en el partido 0 - 2 FC Tullnerbach Alineación oficial del equipo 'FC Tullnerbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VFB St.Veit Alineación oficial del equipo 'VFB St.Veit' en el partido 1 - 1 FC Tullnerbach Alineación oficial del equipo 'FC Tullnerbach' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VFB St.Veit

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Dominik Holl va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de St.Veit.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ernest Knapo va poder marcar per a St.Veit en un servei de cantonada picat per en Martin Lechthaler quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Gerd Schön de St.Veit va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesco Marin de St.Veit va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Tullnerbach

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ruggero Di Lorenzo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Tullnerbach.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 58, Tullnerbach va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Erwin Strasser.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Hergen Hüttinger va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Yohan Harman, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Michal Dušek va intentar anar-se'n per velocitat al minut 81 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Heiko Günderrode al minut 84, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.