Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735822117

Copa 735822117 Información oficial sobre el partido 735822117 en Hattrick

05.06.2024 09:30:00

Lucky Spezis Alineación oficial del equipo 'Lucky Spezis' en el partido 3 - 2 Chelsea Vienna Alineación oficial del equipo 'Chelsea Vienna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lucky Spezis Alineación oficial del equipo 'Lucky Spezis' en el partido 2 - 1 Chelsea Vienna Alineación oficial del equipo 'Chelsea Vienna' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucky Spezis

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de Florus van Uffelen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Roa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en İbrahim Sanaç va entorpir al marcador d'en Gabriel 'The Rock' Neumayer per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Kristian Repperthien va rebre molts aplaudiments. Al minut 37 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Roa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Ramos Rubio.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Talip Makul de Spezis anava molt fort i col·locat però Migen Serani no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Jacobus 'The Rock' Hermans de Spezis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Migen Serani en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Spezis, İbrahim Sanaç, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Veit Oberhofer va xutar fora per a Spezis, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Spezis Oscar 'The Machine' Appleyard va intentar enganyar Migen Serani amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.

Chelsea Vienna

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 29. L'anotador per Chelsea va ser Giacinto Guiducci, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Chelsea va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Danilo Biazzi va quedar-se sol davant el porter Talip Makul, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ítalo Montes que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Ettore Gallagher quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 107 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ettore Gallagher ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 108 (Ocasión por el centro): Kurt Bang va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 108, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Talip Makul va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrico Di Tomasso de Chelsea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ariel Moreno Torres de Chelsea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kurt Bang de Chelsea amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Juan Adolfo Urruya de Chelsea va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Chelsea, João Caetano Antunes, col·locà la pilota just a les mans d'en Talip Makul. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Chelsea Ítalo Montes, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Talip Makul. El marcador continuava 3 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Teemu Hoivala anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Chelsea.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Kurt Bang de Chelsea va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.