Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735821524

Copa 735821524 Información oficial sobre el partido 735821524 en Hattrick

05.06.2024 09:45:00

FC EinfachGG Alineación oficial del equipo 'FC EinfachGG' en el partido 3 - 2 Schnelberger SF Alineación oficial del equipo 'Schnelberger SF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC EinfachGG Alineación oficial del equipo 'FC EinfachGG' en el partido 3 - 3 Schnelberger SF Alineación oficial del equipo 'Schnelberger SF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,4 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC EinfachGG

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): EinfachGG va agafar avantatge al minut 18 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Vladimir Held fent així el 1 - 0.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del EinfachGG s'esgargamellaven dempeus per esperonar Vladimir Held que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 83 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 l'estadi va començar a corejar el nom d'en René Edinger ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, EinfachGG es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pascal von und zu Scharnstein al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Peter Bischinger va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Vladimir Held del EinfachGG ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després de 61 minuts, Peter Bischinger va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Schnelberger SF

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Benjamin Jovanovic que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a SSV prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Marek Rehák.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Oskar Szabo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 30, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Oskar Szabo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 55, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Oskar Szabo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 86 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Es duien 88 minuts de partit jugats quan Erwin Rauwolf va estar a punt de posar per davant a SSV amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Günter Trimmel va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter Ofner.