Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735815008

Copa 735815008 Información oficial sobre el partido 735815008 en Hattrick

05.06.2024 02:30:00

Achinos FC Alineación oficial del equipo 'Achinos FC' en el partido 1 - 5 Nibelungen Korps Alineación oficial del equipo 'Nibelungen Korps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Achinos FC Alineación oficial del equipo 'Achinos FC' en el partido 0 - 6 Nibelungen Korps Alineación oficial del equipo 'Nibelungen Korps' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Achinos FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Ángel Guinart rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Asier Carrio, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alois Jemelka de Achinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Alois Jemelka de Achinos per doble groga al minut 44.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Róbert Eörsi de Achinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Nibelungen Korps

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Mauro Cólliga per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Nibelungen va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 43. Fabián Huqui va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Simeón Guelbás des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vittorio Ghelardoni, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Simeón Guelbás va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 91, i va fer pujar el 1 - 5 per a Nibelungen.

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 29 (Ocasión evento especial): El Nibelungen volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 29, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, el Nibelungen va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Francisco Jesús Ricardos s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Francisco Jesús Ricardos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Francisco Jesús Ricardos després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Justo Estrada va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Cruz Ceballos de Nibelungen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Cruz Ceballos es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.