Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735814806

Copa 735814806 Información oficial sobre el partido 735814806 en Hattrick

05.06.2024 02:30:00

Slurm FC Alineación oficial del equipo 'Slurm FC' en el partido 4 - 3 PUMAS de C.U. Alineación oficial del equipo 'PUMAS de C.U.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Slurm FC Alineación oficial del equipo 'Slurm FC' en el partido 1 - 1 PUMAS de C.U. Alineación oficial del equipo 'PUMAS de C.U.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Slurm FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els seguidors del Slurm van tornar a saltar d'alegria al minut 58. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Ramón Nieto que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan 拓哉 (Takuya) 鈴木 (Suzuki) va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 59.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Slurm equilibrava la balança al minut 89. En Jean-Robert Rougerie, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 100 (Gol por la derecha): Corria el minut 100 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marek Szymula, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Slurm per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 99, quan Marek Szymula va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

PUMAS de C.U.

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de PUMAS. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Apoloniusz Sak xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 106 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 48 i semblava que PUMAS desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ignacy Karmazyn va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nic Wildi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Apoloniusz Sak, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Yoncho Todorov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): PUMAS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Marc Menargues va quedar-se sol davant el porter Paweł Kocyk, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): 孟 (Meng) 恒敬 (Hengjing) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paweł Kocyk va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sahl Shemirani de PUMAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.