Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735814762

Copa 735814762 Información oficial sobre el partido 735814762 en Hattrick

05.06.2024 02:30:00

Tenedor Alineación oficial del equipo 'Tenedor' en el partido 3 - 6 La Torre Oscura Alineación oficial del equipo 'La Torre Oscura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tenedor Alineación oficial del equipo 'Tenedor' en el partido 4 - 2 La Torre Oscura Alineación oficial del equipo 'La Torre Oscura' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,0 % 15,0 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenedor

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Leonardo Del Campo la va rematar Endy Córdoba amb una magnífica volea que va fer pujar per a Tenedor el 1 - 0.
  • 114 Minuto 27 (Gol de penalti): Després de 27 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Tenedor, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Yamir Méndez de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Tenedor va aconseguir el 3 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Endy Córdoba, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Leonardo Del Campo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Leonardo Del Campo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tenedor.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Gino Manegatti va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 77 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Jacinto Leyva Prado va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leonardo Del Campo de Tenedor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

La Torre Oscura

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del Pistoleros va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Edemorio Ococoi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pistoleros va ser finalitzada des de l'esquerra per Pancho Homedes al minut 26. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador de Pistoleros Paul Cobzaş va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 34 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Pistoleros va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Alexandre Petibon va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Pancho Homedes va augmentar l'avantatge de Pistoleros a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Arturo Miranda de Pistoleros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 6 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!