Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735813365

Copa 735813365 Información oficial sobre el partido 735813365 en Hattrick

05.06.2024 06:00:00

Gunning Gunners Alineación oficial del equipo 'Gunning Gunners' en el partido 5 - 2 Los Galakktikos Alineación oficial del equipo 'Los Galakktikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gunning Gunners Alineación oficial del equipo 'Gunning Gunners' en el partido 1 - 1 Los Galakktikos Alineación oficial del equipo 'Los Galakktikos' en el partido
Tiene mucha potra 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gunning Gunners

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eugenio Bassetta de Gunning va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 124 Minuto 57 (Gol de penalti): Gunning va posar-se per davant 2 - 1 al minut 57, quan Kirill Vlasenkov va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Eugenio Bassetta va estar a punt d'empatar per a Gunning quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Nils-Gösta Bredberg va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gunning va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kirill Vlasenkov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alan Carroll de Gunning la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Samrudh Oswal va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Eugenio Bassetta xutant per a Gunning va fer anar la pilota just on la volia, però Nils-Gösta Bredberg, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Steyn Mathilda anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Gunning.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Alan Carroll de Gunning, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Nils-Gösta Bredberg en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 2.

Los Galakktikos

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Þormóður Emilsson va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Riccardo Peirolo, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): Galakktikos van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 72, quan Juan Camilo Arévalo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Galakktikos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 13, però Þormóður Emilsson va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Galakktikos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Riccardo Peirolo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 98, Juan Paniagua de Galakktikos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Galakktikos Juan Paniagua, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Steyn Mathilda. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Nils-Gösta Bredberg de Galakktikos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sridhar Vaidyan de Galakktikos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.