Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735811040

Copa 735811040 Información oficial sobre el partido 735811040 en Hattrick

05.06.2024 03:00:00

SCOYJ Alineación oficial del equipo 'SCOYJ' en el partido 2 - 3 Viking Invaders Alineación oficial del equipo 'Viking Invaders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SCOYJ Alineación oficial del equipo 'SCOYJ' en el partido 3 - 1 Viking Invaders Alineación oficial del equipo 'Viking Invaders' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SCOYJ

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SCOYJ van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en 王 (Wang) 祖峰 (Zufeng) va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors del SCOYJ amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 47, deixant David Twain en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a SCOYJ per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 鄧 (Deng) 冠永 (Guanyong), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexey Bessudnov de SCOYJ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59 de partit, Alexey Bessudnov de SCOYJ va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Viking Invaders

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): 吴 (Wu) 淮瑜 (Huaiyu) va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Invaders i marcant el 0 - 1.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador de Invaders 鄧 (Deng) 翰德 (Hande) va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 26 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 62, quan 賴 (Lai) 德霖 (Delin) va posar els visitants Invaders per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Roberto Pileci haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Invaders al minut 19.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En 鄧 (Deng) 翰德 (Hande) ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 陳 (Chen) 仁華 (Renhua) estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 鄧 (Deng) 翰德 (Hande), als 90 minuts, va fallar per ben poc.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): 龐 (Pang) 少聰 (Shaocong) quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ruppert Degorski, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 吴 (Wu) 淮瑜 (Huaiyu).