Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735809866

Copa 735809866 Información oficial sobre el partido 735809866 en Hattrick

04.06.2024 22:45:00

Papeete F.C. Alineación oficial del equipo 'Papeete F.C.' en el partido 0 - 2 Manuarii Alineación oficial del equipo 'Manuarii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Papeete F.C. Alineación oficial del equipo 'Papeete F.C.' en el partido 1 - 3 Manuarii Alineación oficial del equipo 'Manuarii' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Papeete F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Papeete va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kapena Ata va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Honoura Ata.
  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Kaipo Hauata que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Achille Casimir es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Marama Tranier va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Kapena Ata hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Honoura Ata. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Keanu Pito hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kimo Marama havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Keanu Pito de Papeete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Manuarii

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Branislav Joveski de Manuarii va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, Manuarii va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manfredi Danesi, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Branislav Joveski va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marko Milićević va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): El Manuarii va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 33 amb un llançament de falta perillós. En Tamariz Valderas però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Pavao Melada de Manuarii va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 48 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manfredi Danesi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joery Cammaerts de Manuarii amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Joery Cammaerts se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.