Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735809371

Copa 735809371 Información oficial sobre el partido 735809371 en Hattrick

04.06.2024 21:15:00

KARLOVO FIGHTERS Alineación oficial del equipo 'KARLOVO FIGHTERS' en el partido 3 - 1 PFC Lokomotiv Dobrich Alineación oficial del equipo 'PFC Lokomotiv Dobrich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KARLOVO FIGHTERS Alineación oficial del equipo 'KARLOVO FIGHTERS' en el partido 2 - 0 PFC Lokomotiv Dobrich Alineación oficial del equipo 'PFC Lokomotiv Dobrich' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KARLOVO FIGHTERS

Goles Goles

  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Nikolay Rangelov s'emportà una gran ovació del públic local al minut 52, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 120 Minuto 79 (Gol de falta): Simeon Kovachev va donar a FIGHTERS un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Simeon Kovachev va augmentar la diferència de FIGHTERS a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Simeon Kovachev tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Milko Metodiev va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

PFC Lokomotiv Dobrich

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Illugi Lárusson va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Loko.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alexander Maleev va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Illugi Lárusson, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Loko va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Kay-Botho von Karajan quasi marca en una jugada assajada de córner que Atanas Kozhuharov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Alexander Maleev van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Nikolay Rangelov a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Illugi Lárusson de Loko va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Atanas Kozhuharov de Loko amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.