Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735808317

Copa 735808317 Información oficial sobre el partido 735808317 en Hattrick

04.06.2024 21:00:00

FC Tigers Launceston Alineación oficial del equipo 'FC Tigers Launceston' en el partido 0 - 3 MRWY Fenlander '87 Alineación oficial del equipo 'MRWY Fenlander '87' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Tigers Launceston Alineación oficial del equipo 'FC Tigers Launceston' en el partido 0 - 1 MRWY Fenlander '87 Alineación oficial del equipo 'MRWY Fenlander '87' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tigers Launceston

Goles Goles

  • 125 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Achille Mercuri a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Hank Mahoney va intentar anar-se'n per velocitat al minut 75 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

MRWY Fenlander '87

Goles Goles

  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Lucas Gore va augmentar l'avantatge de Fenlander a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): John Fisk va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Fenlander gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Fenlander van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gavino Battini, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Paul Dale va estar a punt de posar per davant a Fenlander amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stuart Dineen va impedir un gol cantat.
  • 216 Minuto 57 (Ocasión evento especial rápido + pase): Paul Dale va marxar per velocitat al minut 57 i va fer una passada de la mort a Edward Stamp, però aquest va fallar.