Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735807740

Copa 735807740 Información oficial sobre el partido 735807740 en Hattrick

04.06.2024 21:15:00

DAM CITY Alineación oficial del equipo 'DAM CITY' en el partido 3 - 2 hooties Alineación oficial del equipo 'hooties' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DAM CITY Alineación oficial del equipo 'DAM CITY' en el partido 3 - 1 hooties Alineación oficial del equipo 'hooties' en el partido
Tiene un resultado normal 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,4 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAM CITY

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Curtis Caten, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CITY se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els seguidors del CITY contenien la respiració mentre en Malcolm North s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Malcolm North va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 65 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 25 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Malcolm North estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Curtis Caten, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): CITY va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Curtis Caten va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Scottie Chantrey.

hooties

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): hooties van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 39, quan Owen Langer va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Charlie Weasley, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El hooties creava perill des de la dreta al minut 9, però en Buster Bruins, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Clint Diffley desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andy Gate.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Jamie Bull de hooties va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.