Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735803857

Copa 735803857 Información oficial sobre el partido 735803857 en Hattrick

04.06.2024 20:00:00

Kenttätien Haamut Alineación oficial del equipo 'Kenttätien Haamut' en el partido 0 - 4 Linnanmaa United Alineación oficial del equipo 'Linnanmaa United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kenttätien Haamut Alineación oficial del equipo 'Kenttätien Haamut' en el partido 1 - 1 Linnanmaa United Alineación oficial del equipo 'Linnanmaa United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kenttätien Haamut

Linnanmaa United

Goles Goles

  • 140 Minuto 55 (Gol de contra de falta): El porter de LiU va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tau Olerile va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de LiU eren letals, i Letsego Lesolobe va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Tonko Jačan rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Tau Olerile, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 3 a l'estadi!
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Letsego Lesolobe va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Markus Piirto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 64 minuts, el LiU va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Kabo Chikomo es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.