Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735802967

Copa 735802967 Información oficial sobre el partido 735802967 en Hattrick

04.06.2024 20:00:00

FC Tyttöjen pallo Alineación oficial del equipo 'FC Tyttöjen pallo' en el partido 0 - 4 Rovaniemi City Alineación oficial del equipo 'Rovaniemi City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Tyttöjen pallo Alineación oficial del equipo 'FC Tyttöjen pallo' en el partido 1 - 2 Rovaniemi City Alineación oficial del equipo 'Rovaniemi City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,1 % 9,7 % 67,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tyttöjen pallo

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Tyttöjen, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Poul Hald va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tyttöjen Oussama Sandid quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en 周 (Zhou) 弘龙 (Honglong) l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Rovaniemi City

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Rovaniemi va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Hernán Edgardo Nizzo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 70 de partit va donar a Rovaniemi l'avantatge per 0 - 2. Santeri Isosaari en va ser l'anotador.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Santeri Isosaari de Rovaniemi va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juho 'Ihku' Ihanamäki, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Santeri Isosaari va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Ismo Riihimäki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jérôme Malone, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Rovaniemi van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 73, però Guy Ladrière va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benjamin Svensson de Rovaniemi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.