Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735802066

Copa 735802066 Información oficial sobre el partido 735802066 en Hattrick

04.06.2024 20:00:00

Racing Lekkeri Alineación oficial del equipo 'Racing Lekkeri' en el partido 4 - 5 Puolukkatien pamaus Alineación oficial del equipo 'Puolukkatien pamaus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Racing Lekkeri Alineación oficial del equipo 'Racing Lekkeri' en el partido 2 - 3 Puolukkatien pamaus Alineación oficial del equipo 'Puolukkatien pamaus' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 21,9 % 51,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Lekkeri

Goles Goles

  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Matyáš Balog trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els jugadors del Lekkeri amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 51, deixant Zalman Naaman en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Glen Mahieu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dinko Stojaković de Lekkeri va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Puolukkatien pamaus

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hamdan Ayoub Al-Abady que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Puolukkatien.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, el Puolukkatien va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Viktor Volodkin, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 109 Minuto 63 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Gerardo Prada després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Lekkeri Dragomir Dolganiuc, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 2.
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): El jugador visitant Hamdan Ayoub Al-Abady va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 69 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Obayda Koupouleni que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 125 Minuto 75 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Hamdan Ayoub Al-Abady va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 4 - 4 al minut 75.
  • 170 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Joonas Kankaansyrjä posar per davant al seu equip amb un 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Obayda Koupouleni, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Gerardo Prada va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Markus Meri, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Puolukkatien la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerardo Prada de Puolukkatien amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.