Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735794811

Copa 735794811 Información oficial sobre el partido 735794811 en Hattrick

04.06.2024 19:00:00

LysoForm Alineación oficial del equipo 'LysoForm' en el partido 7 - 8 Bologna PDAL Alineación oficial del equipo 'Bologna PDAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LysoForm Alineación oficial del equipo 'LysoForm' en el partido 1 - 3 Bologna PDAL Alineación oficial del equipo 'Bologna PDAL' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LysoForm

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Gian-Reto Gisler-Regli de LysoForm, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de LysoForm van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Isaak Küenzi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ricardo Villariños es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de LysoForm Maurín Nieto no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Daniele Lavilletta es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Gian-Reto Gisler-Regli de LysoForm, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Daniele Lavilletta en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Menelao Maffezzoni de LysoForm va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Tamás Ollé de LysoForm, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Daniele Lavilletta en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Isaak Küenzi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a LysoForm.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de LysoForm, Dario Antonio Casoni, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de LysoForm Giancarlo Pagliuca, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Daniele Lavilletta. El marcador continuava 7 - 7.

Bologna PDAL

Goles Goles

  • 154 Minuto 40 (Gol de penalti): Bologna va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Joso Jelušić.
  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Luigi Trovò va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Marcello Raffaelli va fer una jugada per la banda esquerra, però Maurín Nieto va aturar el seu xut.
  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 29 en Gunārs Kristsons ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Brian 'Red Flash' Lester el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Bologna creava perill des de la dreta al minut 56, però en Maurín Nieto, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Marcello Raffaelli desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Antonio Narsete quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Bologna va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 79, quan Luis Miguel Fallas va quedar-se sol davant el porter Maurín Nieto, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Narsete ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Bologna va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Maurín Nieto va desviar el xut final de Marcello Raffaelli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gunārs Kristsons de Bologna es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Miguel Fallas de Bologna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En John 'Green Arrow' Mayer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Bologna.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Bologna, Shafilshuna 'Son Of Wind' Sexwale, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Brian 'Red Flash' Lester va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Luciano Pillitu xutant per a Bologna va fer anar la pilota just on la volia, però Maurín Nieto, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Bologna, Selwyn Ogilvy, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Bologna Daniele Lavilletta no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Maurín Nieto es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Luis Miguel Fallas de Bologna, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Maurín Nieto en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 8.