Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735794650

Copa 735794650 Información oficial sobre el partido 735794650 en Hattrick

04.06.2024 19:00:00

A.C.Movida Alineación oficial del equipo 'A.C.Movida' en el partido 1 - 3 Futsal Umbria Alineación oficial del equipo 'Futsal Umbria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C.Movida Alineación oficial del equipo 'A.C.Movida' en el partido 0 - 2 Futsal Umbria Alineación oficial del equipo 'Futsal Umbria' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C.Movida

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Movida prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Paolo Pontani va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Movida van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 61, però Ciro Centocanti va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giovanni Bellintani de Movida la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emilio Mejani de Movida amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Futsal Umbria

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador visitant Tore Andersson va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 30 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Dan Tatomir posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 139 Minuto 43 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fausto Greggia va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en David Setti per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 3

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Tore Andersson, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Fut va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Dan Tatomir de Fut va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.