Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735794283

Copa 735794283 Información oficial sobre el partido 735794283 en Hattrick

04.06.2024 19:00:00

Pandemic Team Alineación oficial del equipo 'Pandemic Team' en el partido 1 - 6 Roma Otto Alineación oficial del equipo 'Roma Otto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Pandemic Team Alineación oficial del equipo 'Pandemic Team' en el partido 0 - 9 Roma Otto Alineación oficial del equipo 'Roma Otto' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pandemic Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Joakim Kongaa sempre és una garantia. Al minut 32, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ramin Badavam marcar el 1 - 1 per al Pandemic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florival Ferreira de Pandemic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Roma Otto

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Josep Lluís Lledó donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Lounis Robin Pallas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): 蔡 (Cai) 祥琳 (Xianglin) va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a Roma Otto gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Blažej Hrdinka va aprofitar un error defensiu al minut 81, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Roma Otto.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Lounis Robin Pallas de Roma Otto va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, un xut de Leopold Kolankiewicz des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 87 (Ocasión de penalti): 蔡 (Cai) 祥琳 (Xianglin) de Roma Otto va fallar un penal al minut 87. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.