Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735794080

Copa 735794080 Información oficial sobre el partido 735794080 en Hattrick

04.06.2024 19:00:00

Real Casertana Alineación oficial del equipo 'Real Casertana' en el partido 1 - 3 AC Real Makikaz Alineación oficial del equipo 'AC Real Makikaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Casertana Alineación oficial del equipo 'Real Casertana' en el partido 1 - 1 AC Real Makikaz Alineación oficial del equipo 'AC Real Makikaz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 27,8 % 45,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Casertana

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Després de 42 minuts de partit, Robert Matyja igualava per Casertana en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Rui Bento Vieira va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Leopoldo Disciullo de Casertana va intentar batre la porteria rival al minut 30 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Casertana va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sava Kondić va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rui Bento Vieira de Casertana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

AC Real Makikaz

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Krzysztof Brążkiewicz estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Samppa Valdén va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 16.
  • 187 Minuto 61 (Gol tiro lejano): Després de 61 minuts el AC Makikaz, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Gerhard Balissat sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 2 va pujar al marcador.
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 68 pels visitants. En Krzysztof Brążkiewicz va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de AC Makikaz tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Ibrahim Boustani ho va intentar al minut 18 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de AC Makikaz va anar a parar a la dreta de l'atac on en Søren Møller, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): AC Makikaz quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Farid Mirzamohammad va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): János Bodrogi de AC Makikaz es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.