Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735790769

Copa 735790769 Información oficial sobre el partido 735790769 en Hattrick

04.06.2024 19:15:00

Red Werewolves F.C. Alineación oficial del equipo 'Red Werewolves F.C.' en el partido 2 - 0 Atletico Pressato Alineación oficial del equipo 'Atletico Pressato' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Red Werewolves F.C. Alineación oficial del equipo 'Red Werewolves F.C.' en el partido 3 - 1 Atletico Pressato Alineación oficial del equipo 'Atletico Pressato' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Werewolves F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Werewolves prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Marco Gaglione va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Werewolves al minut 34, que va llançar ajustat al pal en Uriele Della Paolera. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Marco Gaglione va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Werewolves.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Giorgio Mantovani una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Celeste Di Baldo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Celeste Di Baldo al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vanni Scrimieri va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Luigi Maria Corridoni, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Atletico Pressato

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Palmiro Mariani de Atletico va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Vittorio Pizzi que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ennio Arrighini de Atletico es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.