Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735790427

Copa 735790427 Información oficial sobre el partido 735790427 en Hattrick

04.06.2024 19:15:00

Tapela United Alineación oficial del equipo 'Tapela United' en el partido 0 - 4 A.S.D. Mariano Keller Alineación oficial del equipo 'A.S.D. Mariano Keller' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tapela United Alineación oficial del equipo 'Tapela United' en el partido 0 - 2 A.S.D. Mariano Keller Alineación oficial del equipo 'A.S.D. Mariano Keller' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tapela United

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Procopio Delfanti que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Tapela van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 61 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Andrea Tosto, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

A.S.D. Mariano Keller

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Danilo Cortellini va posar els visitants Mariano per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pepe Cortecedo, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Pepe Cortecedo de Mariano va fer un bon esprint per escapar-se de Xevi d'Ors i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del Mariano va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ivars Priede, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, el Mariano va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Andrea Tosto s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Adriano Lupoli va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Mariano quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pepe Cortecedo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Luciano Melo de Mariano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.