Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735789674

Copa 735789674 Información oficial sobre el partido 735789674 en Hattrick

04.06.2024 19:00:00

PavariB Alineación oficial del equipo 'PavariB' en el partido 2 - 1 LeoncinoMi Alineación oficial del equipo 'LeoncinoMi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PavariB Alineación oficial del equipo 'PavariB' en el partido 1 - 1 LeoncinoMi Alineación oficial del equipo 'LeoncinoMi' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,7 % 15,3 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PavariB

Goles Goles

  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors del PavariB amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 50, deixant Gianluca Carlo Catalani en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): PavariB prenia la batuta de l'encontre al minut 70, quan en Ernst Schmuden va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): PavariB va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Massimiliano Bassan en un 1 contra 1 amb el porter Evaristo Cuadros, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lucian Triţă va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

LeoncinoMi

Goles Goles

  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): LeoncinoMi va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Jérémy Clin va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ramazan Djolochiev que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Joseph Simwambana al minut 75 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ramazan Djolochiev va ser clau en la jugada d'atac de LeoncinoMi al minut 80, quan ell mateix va fer una passada brutal a Emir Kerem Barksal, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.