Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735786561

Copa 735786561 Información oficial sobre el partido 735786561 en Hattrick

04.06.2024 19:15:00

Squadretta di dopolavoristi Alineación oficial del equipo 'Squadretta di dopolavoristi' en el partido 0 - 7 Ardita Due Mari Alineación oficial del equipo 'Ardita Due Mari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Squadretta di dopolavoristi Alineación oficial del equipo 'Squadretta di dopolavoristi' en el partido 0 - 8 Ardita Due Mari Alineación oficial del equipo 'Ardita Due Mari' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Squadretta di dopolavoristi

Ardita Due Mari

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Mario D'Andrassi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Mario D'Andrassi va augmentar l'avantatge de Ardita a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Mario D'Andrassi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ardita, un peu providencial d'en Jere Aulamo va situar el 0-3 al panell digital.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ardita. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Stefano Sireus xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Mario D'Andrassi de Ardita va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Dre Bael va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 6.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Chris Schafer de Ardita l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ardita que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maurizio Vagnoni, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Lucio Repola va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Stefano Sireus, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mario D'Andrassi es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el Ardita va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Abbas Uthman s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chris Schafer de Ardita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abbas Uthman.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maurizio Vagnoni de Ardita va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iver Krogsdal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.