Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735782943

Copa 735782943 Información oficial sobre el partido 735782943 en Hattrick

04.06.2024 18:00:00

FC Bondstreet Alineación oficial del equipo 'FC Bondstreet' en el partido 0 - 4 C.F. Maxen's Gnadenweiler Express Alineación oficial del equipo 'C.F. Maxen's Gnadenweiler Express' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Bondstreet Alineación oficial del equipo 'FC Bondstreet' en el partido 2 - 2 C.F. Maxen's Gnadenweiler Express Alineación oficial del equipo 'C.F. Maxen's Gnadenweiler Express' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 32,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bondstreet

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Gregor Jaser de Bondstreet va intentar batre la porteria rival al minut 38 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Bondstreet va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 44 que Sami Tijink no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Markus-Dimitri Langmann de Bondstreet va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

C.F. Maxen's Gnadenweiler Express

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): MGE va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Vitaliy Kuzmichev va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 40, en Mátyás Szikora la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Umberto Ravaglia que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Mousa Najjar Yousif va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, MGE va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jake Harmsen.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Mousa Najjar Yousif, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 28 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MGE va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Liviu Uscoiu no va ser aprofitada per en Joachim Wagenstaller que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mátyás Szikora al minut 42, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tiziano Vazzoler de MGE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.