Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735781405

Copa 735781405 Información oficial sobre el partido 735781405 en Hattrick

04.06.2024 18:00:00

charly's jungs Alineación oficial del equipo 'charly's jungs' en el partido 0 - 2 Flying Grasshoppers Alineación oficial del equipo 'Flying Grasshoppers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
charly's jungs Alineación oficial del equipo 'charly's jungs' en el partido 2 - 0 Flying Grasshoppers Alineación oficial del equipo 'Flying Grasshoppers' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

charly's jungs

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Haşmet Sevener de charlys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marc Hagl de charlys es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Orihuela de charlys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Flying Grasshoppers

Goles Goles

  • 142 Minuto 98 (Gol de contra por la izquierda): En Ephraim Keidel va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 108 (Gol por el centro): Nordwin Bankl de Grasshoppers va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 108. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Grasshoppers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Luka Mika, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Jerzy Koćma va marcar al minut 62 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 97 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Ephraim Keidel va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.