Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735776976

Copa 735776976 Información oficial sobre el partido 735776976 en Hattrick

04.06.2024 18:15:00

Hacı Spor GmbH Alineación oficial del equipo 'Hacı Spor GmbH' en el partido 3 - 4 SpVgg Bindlacher Berg Alineación oficial del equipo 'SpVgg Bindlacher Berg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hacı Spor GmbH Alineación oficial del equipo 'Hacı Spor GmbH' en el partido 1 - 0 SpVgg Bindlacher Berg Alineación oficial del equipo 'SpVgg Bindlacher Berg' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hacı Spor GmbH

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hannes Vogts va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Wernher Bilke va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Horst-Ulrich Planthaber de Hacı va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julius Erben de Hacı va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 95 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julius Erben va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Hacı va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Hacı Norbert Mollwo va intentar enganyar Erik Langeveld amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Sascha Grießemer va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Hacı, Hannes Vogts, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Bruno Feiersinger de Hacı, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Erik Langeveld en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Hacı, Adalwolf Eckbusch, col·locà la pilota just a les mans d'en Erik Langeveld. El marcador: 3 - 3.

SpVgg Bindlacher Berg

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bindlacher, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Alvaro Marmolejo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Elio Abadía va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bindlacher que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bindlacher va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Roberto Almeida Morais va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 93 (Ocasión de contra por la izquierda): Bindlacher van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 93, però el xut de Lazar Ranković des de l'esquerra va sortir desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bindlacher Erik Langeveld, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ralph Eckhorst. El marcador continuava 0 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Steffen Gütte anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Bindlacher.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Bindlacher Nikola Perković no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ralph Eckhorst es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Cristof Olberg anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Bindlacher.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Elio Abadía anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Bindlacher.