Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735776189

Copa 735776189 Información oficial sobre el partido 735776189 en Hattrick

04.06.2024 18:15:00

1.FCK Hannover Alineación oficial del equipo '1.FCK Hannover' en el partido 3 - 4 Spartak Habbelrath Alineación oficial del equipo 'Spartak Habbelrath' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
1.FCK Hannover Alineación oficial del equipo '1.FCK Hannover' en el partido 1 - 4 Spartak Habbelrath Alineación oficial del equipo 'Spartak Habbelrath' en el partido
Tiene suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.FCK Hannover

Goles Goles

  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del Hannover va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Daniel Kreß, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Niklas Ransmayr s'emportà una gran ovació del públic local al minut 84, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Daniel Kreß va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 77 (Ocasión de falta): Nicholas Dosch va xutar una falta al minut 77 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sebastian Kielmayer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Hannover, Nicholas Dosch, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Hannover Jannik Röhe, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ralf Sauerland. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Hannover, Hauke Schäublin, col·locà la pilota just a les mans d'en Ralf Sauerland. El marcador: 3 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Hannover Niklas Ransmayr va intentar enganyar Ralf Sauerland amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Klaus Rauchwarter de Hannover va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Spartak Habbelrath

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Pablo Espínola va posar els visitants Habbelrath per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el Habbelrath va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Erich Horrisberger, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Habbelrath van sortir al contraatac amb encert al minut 19, però Erich Horrisberger no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 280 Minuto 23 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 23 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Habbelrath van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 58, però Brisko Golland va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Erich Horrisberger es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Habbelrath va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mihály Zámbori, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Habbelrath que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ulrich Orgas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ulrich Orgas de Habbelrath, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jonas Buchbach en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Habbelrath Dietmar Roderbruch no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jonas Buchbach es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Peter Eipeldauer va xutar fora per a Habbelrath, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ralph Gutkes xutant per a Habbelrath va fer anar la pilota just on la volia, però Jonas Buchbach, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.