Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735771906

Copa 735771906 Información oficial sobre el partido 735771906 en Hattrick

04.06.2024 17:00:00

Qonaqbai Alineación oficial del equipo 'Qonaqbai' en el partido 4 - 0 Por el repechaje Alineación oficial del equipo 'Por el repechaje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Qonaqbai Alineación oficial del equipo 'Qonaqbai' en el partido 3 - 1 Por el repechaje Alineación oficial del equipo 'Por el repechaje' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Qonaqbai

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Marc Leblond ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Qonaqbai es posava per davant 1 a 0.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Aman Suenov va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Qonaqbai, al minut 75. El marcador va canviar a 2 - 0.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del repechaje. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alfredo Del Jarama la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Qonaqbai es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 89.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Qonaqbai va aconseguir el 4 - 0 quan Pasi Åström va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 27 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Evgeniy Chizhonkov va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pasi Åström va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alfredo Del Jarama de Qonaqbai va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Por el repechaje

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del repechaje que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Luis Ballestero, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Nishesh Maitra sol davant la porteria al minut 74, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emanuel Abanto de repechaje amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nishesh Maitra de repechaje la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Eugenio Valladares de repechaje va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.