Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735770250

Copa 735770250 Información oficial sobre el partido 735770250 en Hattrick

04.06.2024 17:15:00

IR Bizerte Alineación oficial del equipo 'IR Bizerte' en el partido 4 - 1 S.L Zaire Alineación oficial del equipo 'S.L Zaire' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
IR Bizerte Alineación oficial del equipo 'IR Bizerte' en el partido 4 - 1 S.L Zaire Alineación oficial del equipo 'S.L Zaire' en el partido
Tiene un resultado normal 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IR Bizerte

Goles Goles

  • 111 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 7, Slim Akremi de Bizerte empatava el partit: 1 - 1.
  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Foued Jannet al minut 17, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Bizerte i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mehrez Methani, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Bizerte.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Bizerte va augmentar la diferència quan Saifallah Daami no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dhafer Halouani va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Mehrez Methani una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Caetano Fernandes Batista va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Bizerte ho intentava per la dreta per mitjà de Wissem Fajjeri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

S.L Zaire

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Amb 6 minuts jugats, Dinis Vicente Dias de Zaire va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Zaire va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Dinis Vicente Dias es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Zaire sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Margarido Martins, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rui Bernardo Pinheiro.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roque Brito de Zaire amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.