Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735767574

Copa 735767574 Información oficial sobre el partido 735767574 en Hattrick

04.06.2024 17:00:00

Yellowteis F.C Alineación oficial del equipo 'Yellowteis F.C' en el partido 1 - 2 Topeltvee Duubel United Fc Alineación oficial del equipo 'Topeltvee Duubel United Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yellowteis F.C Alineación oficial del equipo 'Yellowteis F.C' en el partido 2 - 0 Topeltvee Duubel United Fc Alineación oficial del equipo 'Topeltvee Duubel United Fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yellowteis F.C

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 39, en Emir Popara del Yellowteis va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Claus Chachla-Huempfner que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Severin Bager va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 36 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Yellowteis van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Wouter Lenssen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 el Yellowteis va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jamasp Hosseinjani no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Yellowteis enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Topeltvee Duubel United Fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Passats 16 minuts de partit, Topeltvee es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jairo Alejandro Andrade es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Passaven 31 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Petar Stoilov va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Topeltvee va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jairo Alejandro Andrade va sortir per sobre el travesser.