Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735767423

Copa 735767423 Información oficial sobre el partido 735767423 en Hattrick

04.06.2024 17:15:00

Manipur FC Alineación oficial del equipo 'Manipur FC' en el partido 1 - 2 Bernardkes Alineación oficial del equipo 'Bernardkes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Manipur FC Alineación oficial del equipo 'Manipur FC' en el partido 2 - 2 Bernardkes Alineación oficial del equipo 'Bernardkes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manipur FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Manipur va ser Karamat Munim.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Erdeni Ge'gyai del Manipur ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Manipur va estar a punt de marcar quan Ajinkya Gadgil va fer una passada impressionant a Madhavan Madanu, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Karamat Munim una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Layton Van Hirtum va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 es va veure una gran oportunitat per a Manipur per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tanish Parmar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Bernardkes

Goles Goles

  • 160 Minuto 59 (Gol de falta): Nicolas Bonne va empatar per a Bernardkes, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Manu Delwiche estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Bob de Clippele va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Bernardkes va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Girdhari Ganguly va desviar el xut final de Franciszek Ponichter després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Manu Delwiche va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Leon Pantos, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 63 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Leon Pantos va marcar al minut 64 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pierre-Emmanuel Gysemans. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Franciszek Ponichter de Bernardkes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.