Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735767234

Copa 735767234 Información oficial sobre el partido 735767234 en Hattrick

04.06.2024 17:00:00

Jelal FC Alineación oficial del equipo 'Jelal FC' en el partido 3 - 1 Zawisza Brodnica Alineación oficial del equipo 'Zawisza Brodnica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jelal FC Alineación oficial del equipo 'Jelal FC' en el partido 5 - 1 Zawisza Brodnica Alineación oficial del equipo 'Zawisza Brodnica' en el partido
Tiene mala suerte 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jelal FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Antonio Mellado la va rematar Marcin Drews amb una magnífica volea que va fer pujar per a Jelal el 1 - 1.
  • 121 Minuto 98 (Gol por el centro): Al minut 98 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ota Kalabis ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Jelal es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 98 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Jelal va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Patrik Mészáros progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ricardo Escutia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Jelal va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ricardo Escutia ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Jelal la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Luís Casimiro Monteiro Gonçalves de Jelal va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 75, però no va estar gaire encertat.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Jelal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Mellado va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kirill Kuzevanov.

Zawisza Brodnica

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Francisco Aguirre era molt més ràpid que el defensa Víctor Pérez. Al minut 25, el jugador de Brodnica va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Aguirre va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Liviu Giurumescu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el Brodnica va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Liviu Giurumescu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Edoardo Ambus, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Brodnica va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roger Thurnheer.