Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735766749

Copa 735766749 Información oficial sobre el partido 735766749 en Hattrick

04.06.2024 17:00:00

Pierniczki Alpejskie FC Alineación oficial del equipo 'Pierniczki Alpejskie FC' en el partido 6 - 4 Trollskogens kungar Alineación oficial del equipo 'Trollskogens kungar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pierniczki Alpejskie FC Alineación oficial del equipo 'Pierniczki Alpejskie FC' en el partido 1 - 1 Trollskogens kungar Alineación oficial del equipo 'Trollskogens kungar' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pierniczki Alpejskie FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 52 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 52. August Rębisz, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Constantí Torallas era fer passades de llarga distància. Al minut 21 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Umberto Gawyler però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Pierniczki Constantí Torallas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Melker Beckbom es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Gerwazy Kudłacz de Pierniczki, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Melker Beckbom en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Marcin Fiołek va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Pierniczki a la tanda de penals: 4 - 2!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Fabrice Carabin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Pierniczki.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Anton Bukharev de Pierniczki va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 6 - 4.

Trollskogens kungar

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Venedikt Artanov va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Vincenzo Gertschen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Al minut 103 de partit, Vincenzo Gertschen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 113 (Ocasión por el centro): Conny Hellander va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 113, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Constantí Torallas va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Farina de Trollskogens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Trollskogens, Jens Bengtsson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Changeez Hashemi, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Constantí Torallas va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Trollskogens i 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Vilhelm Hansson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Trollskogens Conny Hellander no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Constantí Torallas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.