Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735766297

Copa 735766297 Información oficial sobre el partido 735766297 en Hattrick

04.06.2024 17:15:00

Jidd Hafs United Alineación oficial del equipo 'Jidd Hafs United' en el partido 7 - 8 VM2 Alineación oficial del equipo 'VM2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jidd Hafs United Alineación oficial del equipo 'Jidd Hafs United' en el partido 1 - 1 VM2 Alineación oficial del equipo 'VM2' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,1 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jidd Hafs United

Goles Goles

  • 100 Minuto 77 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Rakaan AL Dusarrey. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 77 de joc, que suposava el 1 - 3.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de United per la dreta va donar com a resultat un gol de Rakaan AL Dusarrey al minut 82 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de United va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Rakaan AL Dusarrey, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 3.
  • 122 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Al minut 99 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a United va ser Shoayb Fallah.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de United va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Abdellatif Chabti, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Rakaan AL Dusarrey de United va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): United per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 97, quan Rakaan AL Dusarrey va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rakaan AL Dusarrey de United va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Rakaan AL Dusarrey de United va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de United, Muthanna AL-Thawadi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Shoayb Fallah va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de United Khaldoon Al Sulaiti va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Derman Güntimur anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a United.

VM2

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nobre João Buíça que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a VM2.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Luciano Salgado, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 30, VM2 va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luciano Salgado.
  • 162 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Hilário Rito va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 4 - 4 al minut 105.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Albertino Paiva, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. VM2 va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, el VM2 va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hilário Rito s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Hilário Rito al minut 53, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Luciano Salgado xutant per a VM2 va fer anar la pilota just on la volia, però Ghassan Al Ruwai, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Hilário Rito de VM2, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ghassan Al Ruwai en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de VM2 Albertino Paiva no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ghassan Al Ruwai es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Hugo Matos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 7 per a VM2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Leonardo Nogueira de VM2, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ghassan Al Ruwai en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 8.