Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735765946

Copa 735765946 Información oficial sobre el partido 735765946 en Hattrick

04.06.2024 17:15:00

Kohgiluyeh va Buyer Ahmad AC Alineación oficial del equipo 'Kohgiluyeh va Buyer Ahmad AC' en el partido 2 - 4 Klub Aarhus Alineación oficial del equipo 'Klub Aarhus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kohgiluyeh va Buyer Ahmad AC Alineación oficial del equipo 'Kohgiluyeh va Buyer Ahmad AC' en el partido 2 - 0 Klub Aarhus Alineación oficial del equipo 'Klub Aarhus' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kohgiluyeh va Buyer Ahmad AC

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 del partit, el jugador Khodadad Pajouheshgar de Kohgiluyeh va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Khodadad Pajouheshgar va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 14, i va passar la pilota a Farough Haji, però aquest no va encertar a marcar.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Reza Basiri va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Khodadad Pajouheshgar va rebre molts aplaudiments. Al minut 75 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Kohgiluyeh per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Afshar Abrari va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Kohgiluyeh va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mohammad Mehdi Madadi en un 1 contra 1 amb el porter Herbert Maltesen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Afshar Abrari va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Kohgiluyeh Behtash Izadyar, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Herbert Maltesen. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Afshar Abrari va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Reza Basiri va xutar fora per a Kohgiluyeh, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Mohammad Mehdi Madadi de Kohgiluyeh va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 4.

Klub Aarhus

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb 16 minuts jugats, George Krøger de Aarhus va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de George Krøger marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en William Peter que va xutar a fora per molt poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Aarhus Ove Hermansen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Behzad Esfahani Mehr es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Sylvester Sommer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Aarhus.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Frank Ulrich de Aarhus, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Behzad Esfahani Mehr en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.