Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735764876

Copa 735764876 Información oficial sobre el partido 735764876 en Hattrick

04.06.2024 17:00:00

AC_Mayor Alineación oficial del equipo 'AC_Mayor' en el partido 4 - 6 Mpemba Effect Alineación oficial del equipo 'Mpemba Effect' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AC_Mayor Alineación oficial del equipo 'AC_Mayor' en el partido 2 - 3 Mpemba Effect Alineación oficial del equipo 'Mpemba Effect' en el partido
Tiene suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,0 % 61,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC_Mayor

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, AC_Mayor aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Fulgencio Karam va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Atanas Vuchev s'emportà una gran ovació del públic local al minut 73, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marek Droździel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): AC_Mayor va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enrique Sanabria ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 290 Minuto 19 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Enrique Sanabria era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 19. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Enrique Sanabria arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Laurentius Schnitzler quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Vicente Ferrer va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 209 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Atanas Vuchev va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Marco Patti va xutar a fora.
  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): AC_Mayor va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Edgardo Olivera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Breiner Cárdenas.
  • 221 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Atanas Vuchev! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 115 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Laurentius Schnitzler va estar a punt d'acabar en gol al minut 115, però el porter visitant Breiner Cárdenas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Atanas Vuchev.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Sanabria de AC_Mayor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 112 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Atanas Vuchev va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que AC_Mayor va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de AC_Mayor Edgardo Olivera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Breiner Cárdenas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Alfredo Verhook xutant per a AC_Mayor va fer anar la pilota just on la volia, però Breiner Cárdenas, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de AC_Mayor Fulgencio Karam va intentar enganyar Breiner Cárdenas amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Vicente Ferrer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a AC_Mayor.

Mpemba Effect

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Olivier Gacon es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): Mpemba agafava avantatge al minut 58 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mário Augusto Mineirinho amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Pier Carlo Sepe va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Matti Viinanen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 113 (Ocasión por la derecha): Matti Viinanen de Mpemba, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 113, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Breiner Cárdenas va clavar el 3 - 3 per a Mpemba amb una precisió mil·limètrica.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Simon Museveni de Mpemba va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Mpemba, Mário Augusto Mineirinho, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Olivier Gacon de Mpemba, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pier Carlo Sepe en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.