Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735764637

Copa 735764637 Información oficial sobre el partido 735764637 en Hattrick

04.06.2024 17:15:00

Mid Glamorgan Athletic Alineación oficial del equipo 'Mid Glamorgan Athletic' en el partido 4 - 3 Batteur de Soleil Alineación oficial del equipo 'Batteur de Soleil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mid Glamorgan Athletic Alineación oficial del equipo 'Mid Glamorgan Athletic' en el partido 2 - 0 Batteur de Soleil Alineación oficial del equipo 'Batteur de Soleil' en el partido
Tiene suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mid Glamorgan Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Glamorgan per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Jacob Stephens va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Glamorgan va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nicholas Mostyn en un 1 contra 1 amb el porter Steve Ottey, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 216 Minuto 53 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 53 en Adrian Ivett ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Stuart Jenkins el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Meical Williams-Cook de Glamorgan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Reece Shannon va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Chris Parkinson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Glamorgan.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Glamorgan Bobby Rudrum no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Steve Ottey es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Huw Lamnea va xutar fora per a Glamorgan, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Jacob Stephens va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.

Batteur de Soleil

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Batteur va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Peter Lynshue, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Batteur va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Philip Williams va desviar el xut final de Adam Moses després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Batteur va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Flavio Pasquato va quedar-se sol davant el porter Philip Williams, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Batteur va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Klemi Atari va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): En Klemi Atari va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Xisco Massana de Batteur, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Philip Williams en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Klemi Atari de Batteur és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Batteur, Pino Maretti, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Batteur, Flavio Pasquato, col·locà la pilota just a les mans d'en Philip Williams. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jimmie McNeil de Batteur va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.