Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735764087

Copa 735764087 Información oficial sobre el partido 735764087 en Hattrick

04.06.2024 17:15:00

Zenit Jizzax Viloyati Alineación oficial del equipo 'Zenit Jizzax Viloyati' en el partido 1 - 2 St Hoover Alineación oficial del equipo 'St Hoover' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zenit Jizzax Viloyati Alineación oficial del equipo 'Zenit Jizzax Viloyati' en el partido 0 - 2 St Hoover Alineación oficial del equipo 'St Hoover' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zenit Jizzax Viloyati

Goles Goles

  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 87, en Amir Hossein Chaman del Viloyati va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Yakzon Shakirov que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Amir Hossein Chaman que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Suyun Mirbabayev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Amir Hossein Chaman de Viloyati va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

St Hoover

Goles Goles

  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): En Callum McComiskie donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 85 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Al minut 92 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Hoover prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en David O'Connor.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hoover que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Clint Prendergast, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ratu Jangkundjara va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Zayniddin Mahmudov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Hoover va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Graeme Cameron va quedar-se sol davant el porter Zayniddin Mahmudov, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tony Coulter ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 61, quan en Hal Broderick va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Ratu Jangkundjara va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Clint Prendergast va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 1 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marshall Montrose de Hoover es va guanyar la targeta groga merescudament.