Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735761636

Copa 735761636 Información oficial sobre el partido 735761636 en Hattrick

04.06.2024 17:15:00

Iringa FC Alineación oficial del equipo 'Iringa FC' en el partido 3 - 2 Inter Cartagena Alineación oficial del equipo 'Inter Cartagena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Iringa FC Alineación oficial del equipo 'Iringa FC' en el partido 2 - 4 Inter Cartagena Alineación oficial del equipo 'Inter Cartagena' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,9 % 54,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iringa FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Damas Manga de Iringa, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Corria el minut 55 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Damas Manga, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Seth Mpondo va incrementar l'avantatge de Iringa amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Wilson Musalika va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Iringa.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cartagena. La jugada d'estratègia del Iringa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Wilson Musalika va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 224 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Al minut 38, Iringa va disposar d'un penal a favor, però el xut de Damas Manga va ser aturat per Carl Pagot.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Tegemeo Mporogomyi de Iringa gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Seth Mpondo de Iringa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Inter Cartagena

Goles Goles

  • 164 Minuto 48 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Cartagena al minut 48. Olivier Daudet va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Olivier Daudet sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Hansheinz Haimböck que, efectivament, va fer pujar el 3 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pierre-Louis Riffault no va ser aprofitada per en Hansheinz Haimböck que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Efraín García Nieto per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 76, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lázaro Durán.